Een middagje shoppen

Mijn geilste ervaring ooit was seks met Annemieke in het pashokjeShoppen met Annemieke

Op een zwoele zomerse middag zou ik met een vriendin naar de stad. Annemieke heette ze en ze wilde perse dat ik met haar mee ging om te shoppen. Niet omdat ik dan zou betalen maar omdat ik gevoel had voor stijl. Tenminste zo zei ze me. Ik dacht daaruit op te maken dat ze me eigenlijk als homo afschreef, maar aangezien ze best een mooie meid is, maakte mij dat niet heel veel uit.

En geen BH om haar heerlijke C-cup in te houden

In de stad wilde Annemieke na 4 uur shoppen nog even snel een dames mode zaak in. Ik besloot buiten te wachten maar werd door de verkoopster geroepen of ik even bij mijn vriendin wilde gaan kijken, ze had naar me gevraagd. Bij het pashokje vroeg ze of ik mijn mening wilde geven, natuurlijk hoor, geen probleem stap maar naar buiten. Nee, ik moest even om het gordijntje gluren. Nou goed met een brok in mijn keel deed ik dat dan maar. Daar stond ze, 1,78 lang, slank, blonde haren en blauwe ogen. Strak lijfje met een onwijs geile string een en geen BH om haar heerlijke stevige C-cup in te houden. Haar tepels waren stijf en ondeugend lachend vroeg ze of het me zou opwinden wat ik zag. Nou stamelde ik, best wel om eerlijk te zijn. Degene die jij hiermee gaat verleiden is  een mazzelaar!

Amateur meiden willen gewoon hete seks beleven. Verder niets!

Ze nam hem diep in haar mond

Nou giechelde ze, dan ben jij dus de mazzelaar en ze trok me door het gordijntje naar binnen. Ze kuste me vol op mijn mond en hoewel ik dit niet had verwacht, vond ik het onwijs lekker. Haar zoete, zachte tong streelde mijn lippen, mijn tong en het smaakte heerlijk. Ondertussen voelde ik mijn pik stijf worden dus drukte ik mijn lichaam tegen dat van haar aan. Toen ze me losliet zakte ze gelijk op haar knieën en maakte mijn broek open. Mijn fiere lul sprong naar buiten en gelijk nam ze hem diep in haar zalige mond.

Omdat ze zo lekker pijpte

Diep en langzaam pijpte ze me, het voelde onwijs lekker aan. Ik wilde het niet echt toegeven maar hier had ik al best vaak over gefantaseerd. Ik begon zacht te kreunen, ik wilde wel stil zijn maar omdat ze zo onwijs lekker pijpte kon ik het echt niet stil houden. Ze stopte op het goede moment, of liever eigenlijk iets te vroeg want nog heel even en ik had haar mondje vol gespoten. Dat feestje ging dus niet door. Neuk me fluisterde ze me toe. Ik euh, ik heb geen condooms bij me zei ik haar. Daar had ze al op gerekend blijkbaar want ze toverde er een uit haar tasje. Nadat ze het condoom bij me om had gedaan draaide ze zich om, duwde haar kontje naar achteren en keek me over haar schouders aan. Nou, waar wacht je nog op? Geef me die lekkere lul van je!

Ik spoot mijn hete zaad in het condoom

Ze wilde het eens in een pashokje doen, nou dat heb ik geweten. Wat een super geile ervaring was dat zeg.Meer aanmoediging had ik niet nodig en wild stootte ik mijn harde pik bij haar binnen. Ze kreunde zacht toen ik haar in een rustig ritme begon te neuken. Ik moet het wel rustig aan doen bedacht ik me, anders spuit ik gelijk al.. Haar warme strakke kutje kneep samen om mijn pik, spuit maar fluisterde ze. Kom maar lekker in me klaar lieverd. Daar had je het al, ik was zo hopeloos geil dat er geen houden aan was. Nog 2 keer stoten en ik spoot mijn hete zaad in het condoom. Oh god wat neuk je lekker zei ze.

Niet de laatste keer

Nadat we ons hadden gefatsoeneerd liepen we met allebei een beetje een rood gezicht naar de kassa. Het paste prima zo te horen zei het meisje achter de kassa. Ik wist niet waar ik kijken moest maar Annemieke, antwoordde bijdehand, nou een beetje krap wel maar dat was niet zo heel erg. Nadat ze had afgerekend liepen we naar buiten. Nog even ergens iets drinken zei ze? Nou weet je, ik denk dat ik maar naar huis ga.. Nee joh, doe niet zo flauw! Ik weet dat je het lekker vond, ik vond het ook heerlijk maar om eerlijk te zijn, dit hoefde voor mij niet de laaste keer te zijn. Ik vind je leuk zei ze terloops.

Dan gaan we naar mijn huis

Nou, voorruit dan gaan we wel iets drinken. Maar ik vind het toch een beetje raar. Je bent een heel goede vriendin van me Annemieke en ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Tja zei ze terwijl ze mijn hand pakte, met wie neuk jij dan liever? Een volslagen vreemde of met je beste vriendin die je wel ziet zitten..
Daar hoefde ik niet over na te denken, met jou natuurlijk antwoordde ik. Tja dan slaan we het drankje maar over en gaan we naar mijn huis, kan je het bewijzen aan me hoe graag je mij wilt..

Zelf ook iets geils meegemaakt? Deel het met ons

Verlangen inzenden

Wat vond je van dit verlangen?

gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen 1

Wees de eerste om dit bericht van een waardering te voorzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *