Vast gebonden aan een boom

Vast gebonden en misbruiktTiffany was iets aan het doen op de computer en stuitte op een map waarin ik mijn geile porno video’s en foto’s bewaarde en ze begon er een aantal te bekijken en vond ze ook leuk. Een paar van hen maakten haar echt onwijs geil en ze liet me een briefje achter dat me vertelde welke ze het geilste vond. Een van de foto’s was er een waarin een meisje in het bos werd vastgebonden en misbruikt. Wel, ik zei haar dat ze zich daarvoor moest gaan klaarmaken. Ze vroeg wat ze moest dragen. Ik antwoordde een rok, geen slipje en een top zonder BH.

Ik bond haar vast aan een boom en blinddoekte haar.

Nadat ze zich had aangekleed en ik de spullen bij elkaar had gezocht, reden we naar een park en liepen terug het bos in, vlak bij een fietspad. Ik legde een deken neer en liet haar erop zitten met haar rug tegen een boom en ik zei dat ze haar handen over haar hoofd moest leggen en bond ze vast aan de boom. Ik bedekte haar ogen met een blinddoek zodat ze niets kon zien. Ik liep een aantal passen bij haar vandaan.

Hij zag haar zitten, vastgebonden en geblinddoekt aan de boom.

Ze vroeg waar ga je heen? Ik zei, wacht even. En verstopte me achter een boom. Een paar minuten verstreken en het was helemaal niet druk op het pad totdat ik het geluid van een fiets hoorde aankomen. Het was een jonge student, toen hij haar zag, half naakt en vastgebonden aan de boom, hoorde ik hem zeggen, What the fuck. Hij moest net 18 jaar oud zijn geworden en niet eerder een vrouw aan een boom vastgebonden hebben gezien, behalve misschien online. Hij zette zijn fiets neer en liep naar haar toe en keek even rond.

Hij vroeg: Wat doe jij hier? Ze antwoordde niet en opende gewoon haar mond. De student was eerst bang en had nog nooit een pijpbeurt gehad, sterker nog hij had tot dan toe helemaal niets met een vrouw gedaan.

Ze wilde zijn jonge, grote paal proeven.

Ze wilde zijn grote pik in haar mondZe likte uitdagend haar lippen en opende haar mond wijd, ze wilde zijn jonge lul proeven. Hij kijkt een paar seconden rond in de hoop dat niemand hem zou zien en liep naar haar toe en raakte voorzichtig haar tieten evenaan. Speelde met hen en trok haar shirt omhoog om ze volledig bloot te leggen. Hij boog zich voorover en likte haar tepels en begon eraan te zuigen. Mijn pik was zo verdomd hard dat het ongemakkelijk voelde, dus ik haalde hem uit mijn broek en begon me langzaam af te trekken, kijkend naar mijn vriendin en “haar” geile student.

Ze zuchtte en kreunde zacht, ze voelde hoe hij steeds intenser op haar tepels zoog en er zelfs af en toe eens in beet. Toen stond hij op en ritste zijn broek open, trok zijn lange, dikke paal eruit en zette die tegen haar lippen. Ze voelde het en stak haar tong uit om het einde ervan te likken. Hij duwde hem zacht en teder een klein stukje in haar mond. Langzaam begon ze hem te pijpen en steeds dieper kwam zijn harde pik in haar mondje.

Ze gaggde en verslikte zich maar ging toch dapper door met pijpen.

Hij begon te kreunen en voelde haar tong zijn eikel strelen en verwennen. Tegen die tijd waren ze allebei zo opgewonden dat mijn vriendin harder begon te zuigen en zijn lul nam ze steeds dieper en sneller in haar mond. Ondanks dat hij zo groot geschapen was naam ze hem toch heel even helemaal in haar mond, tot aan zijn ballen diep. Ze gaggde, verslikte zich maar ging toch dapper door met pijpen.

Toen opende ze haar mond nog verder en nam beide ballen in haar mond en zoog hard door hem in en uit haar mond te pompen. Ik was zo opgewonden door wat ik zag dat ik mijn lading zaad tegen de boom voor me spoot maar was nog steeds hard en wilde meer. De student begon zwaar en dieper te ademen terwijl ze bleef pijpen, toen begon hij in haar mond te klaarkomen.

Ze begon te slikken en van puur genot luid te kreunen toen ze zijn lekkere frisse jongenszaad proefde. Het smaakte naar meer.

0906-2021199

Mijn vriendin vroeg of hij haar wilde neuken.

Nadat hij klaar was gekomen trok hij zijn pik uit haar mond. Hij was nog steeds hard en toen mijn vriendin vroeg of hij haar lekker wilde neuken zei hij natuurlijk ja.. Hij pakte haar benen, spreidde ze wijdt en schoof zijn harde, nog kloppende pik diep haar soppende natte kutje in en begon langzaam in en uit te glijden. Ze kreunde steeds dieper en luider ze voelde hoe zijn harde lul steeds dieper bij haar binnen drong.

Hij greep haar bij haar heupen vast en begon harder en sneller te pompen, hij stootte met iedere stoot dieper haar kutje in. Ze kon zich niet meer inhouden deze jonge, geile student die zijn harde, lange lul diep in haar stootte was al snel te veel en schokkend kwam ze op hem klaar. Hij begon te kreunen terwijl hij in haar tepels beet en schokkend zijn zaad diep in haar spoot. Ze voelde het kloppen van zijn paal door het samentrekken van haar klaarkomende kutje heen, het maakte haar nog heter en geiler. Hij spoot zijn laatste druppels in haar kutje en kuste haar op haar mond.

Dan, ademloos trekt hij zijn pik terug uit haar doorweekte kutje en trekt zijn broek omhoog en stapt op zijn fiets reed weg. Ik ben nog steeds niet klaar, ging voor haar staan en ik trok me langzaam af. Ik deed de blinddoek bij haar af en vroeg haar om me te pijpen.

Ik kreunde luid en beleefde mijn meest intense orgasme ooit.

Ze kreeg mijn grootste lading ooit in haar mond en gezichtGulzig vond haar mond mijn harde, dikke eikel en ze begon me intens en snel te pijpen. Helaas kon ik dit niet heel lang meer verdragen. Ik begon luid te kreunen en kwam schokkend tot een heftig orgasme. Stralen sperma bleven uit mijn eikel spuiten en haar lieve gezicht kwam er helemaal onder te zitten. Na enkele minuten ebde mijn orgasme eindelijk weg en maakte ik haar los. We kleedden ons aan en gingen naar huis.

Ik durf te wedden dat ze me eerdaags weer vraagt om haar aan die boom vast te binden..

Wat vond je van dit verlangen?

gemiddelde score 4.5 / 5. Aantal stemmen 2

Wees de eerste om dit bericht van een waardering te voorzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *