Verlangen inzenden

Heb je zelf een geil verlangen? Wil je dat delen met onze lezers en tegelijk een leuke kortingscode verdienen voor onze partnersite Nachtspeelgoed ? Stuur dan met onderstaand formulier jouw geile verlangen, stiekeme sex wens, geilste fantasie of je heetste ervaring aan ons. Wanneer wij deze publiceren zullen we je de kortingscode toesturen.

De spelregels voor het insturen;

De spelregels voor het insturen van jouw verlangen zijn vrij simpel.
Jouw verlangen/fantasie of ervaring moet door jou zelf zijn geschreven. Wij controleren inzendingen met copyscape! Inzendingen die te sterk lijken op reeds bestaande verhalen worden niet gepubliceerd en niet beloond.
Minstens 700 woorden bevatten
En natuurlijk in goed Nederlands zijn geschreven, denk aan de leestekens, hoofdletters en maak niet te lange alinea’s.

Hoeveel korting kan je krijgen?

Voor je eerste inzending sturen we je een kortingscode van 10%
Bij je derde inzending sturen we je een kortingscode van 15%

Iedere vervolgzending bedanken we je hartelijk voor het insturen en het schrijven.
Iedereen vind het leuk om verschillende verlangens en fantasieën te lezen. Een ervaring van een ander kan je soms op ideeën brengen om zelf eens met je partner te gaan proberen.

De belevingen van een ander kunnen jou misschien net over de streep trekken om toch de stoute schoenen eens aan te trekken. Wie weet word je wel onwijs geil verrast. Natuurlijk zouden we dat dan ook weer heel graag van je lezen. Zo helpen we iedereen aan een beetje geil genot, fantasie of wat extra stimulering.

Stuur nu jouw verlangen in;

Vul de verplichte velden in.

Lees ook eens