Sex in de sportschool

De fitnessinstructeur

Het was een woensdagmiddag. Woensdag is 1 van de 2 vaste avonden dat ik samen met een vriendin naar de sportschool ga. Ik was net klaar met werken en het ik had vandaag echt geen zin om nog te gaan fitnessen. Maar zoals een goed sportmaatje betaamd haalde Simone me over om toch gewoon te gaan.

We vetrokken dus vol goede moed op onze fiets naar de sportschool. Checkten in en kleedden ons om. Eerst maar eens een half uurtje op de loopband. Toen we eenmaal bezig waren kreeg ik de smaak ook wel weer te pakken en was ik blij dat we toch gegaan waren. Na de loopband vertrokken we samen naar de buikspierapparaten. Normaal gesproken loopt er bij de apparaten een vaste instructeur. Zo ´n type die voor je gevoel in de sportschool woont en niks anders doet. We hadden hem nu nog niet gezien. Ik zat middenin een sessie van 20 buikspieroefeningen en dan 50 seconden rust toen Simone me aanstootte. Kijk Sanne, wat een lekkerding. Volgens mij is hij nieuw hier. Ik gluurde in de laatste 5 oefeningen de kant op waar Simone naartoe wees en inderdaad. Daar stond een jonge, zeer goed uitziende jongen met het logo van de sportschool op zijn shirt. Ik had inmiddels mijn oefeningen klaar en we besloten om eventjes kennis te gaan maken.

Een nieuwe aanwinst hier in de zaal?

Hij stond met zijn rug naar ons toe en dat gaf ons een mooi uitizcht op zijn lekkere kont. ´Een nieuwe aanwinst hier in de zaal?´ Hij draaide zich met een grote glimlach naar ons om. Jazeker zei hij, ik ben Bas en hij stak zijn hand naar ons uit. Simone schudde zijn hand en toen was het mijn beurt. Verbeeldde ik het me nu of hield hij mijn hand wat langer vast dan nodig? We kletsten even kort over hoe hij zijn voorganger verving nu die ziek was. Vervolgens gingen wij weer verder met trainen. Na een minuut of 10 zei Simone dat ze zich niet lekker meer voelde en of we naar huis zouden gaan. Ik besloot dat ik, nu ik er toch was, nog wel wat langer wilde sporten. Simone ging daarom alleen naar huis en ik wierp me op de crosstrainer. Af en toe gluurde ik naar Bas en als hij ook toevallig mijn kant op keek kreeg ik een blik van hem waardoor er iets in mijn buik begon te kriebelen. Weer verbeelding dat hij op die manier naar me kijkt dacht ik. Ik besloot mijn aandacht maar bij de serie te houden die ik tijdens het trainen keek en deed mijn oordopjes erbij in.

Ik moet de tijd compleet uit het oog verloren zijn want op een gegeven moment schrok ik op van iemand die op mijn rug tikte. Ik deed mijn oordopjes uit en draaide me om. Het was Bas.  ´Sanne was het toch?, het is bijna sluitingstijd dus zou je richting de kleedkamers willen gaan. Sluitingstijd? He nu al? Ik kijk om me heen en zie al niemand anders meer, een blik op de klok leert me dat het inderdaad al zo laat is. Ik stap van de crosstrainer en loop naar de kleedkamer. Ook die is helemaal leeg. Ik kleedde me uit, pakte mijn handdoek en stapte de douches in. Heerlijk om het zweet weer van mijn lijf te wassen. Terwijl ik em aan het inzepen was hoor ik ineens  ´zal ik je even helpen met je rug?´. Geschrokken draaide ik me om en keek recht in de ondeugende ogen van Bas. Ook hij had zich uitgekleed en stond in volle glorie voor me. Een paar seconden sloeg de paniek toe. Wat moest ik hier nou mee? Maar zo besloot ik, ik ben single en hij is echt een lekkerding dus why not.  ´Graag ´ zei ik daarom en ging met mijn rug naar hem toe staan.

Een zachte kreun ontsnapte uit mijn mond maar hij had het gehoord.

Zijn handen zeepten me heerlijk langzaam en sensueel in. Toen zakte hij naar zijn knieën en begon mijn kont te strelen. Een zachte kreun ontsnapte uit mijn mond maar hij had het gehoord. Hij ging weer recht staan en sloeg zijn armen om me heen en pakte mijn borsten stevig vast. Met een hese stem fluisterde hij in mijn oor dat hij hier al op had gehoopt vanaf het moment dat hij me 2 uur geleden voor het eerst zag. Dat verbaaste me niet want terwijl hij dat zei voelde ik een flinke erectie tegen mijn billen aan drukken. Ik was inmiddels enorm opgewonden. Ik draaide me om en gaf hem een geile tongzoen terwijl ik mijn handen over zijn rug en billen liet glijden. Zo stonden we elkaar een tijdje te strelen onder de douche tot hij mij ineens optilde en naar de kleedkamer droeg. Hij legde me neer op een bankje en stootte toen zonder waarschuwing in 1 keer helemaal bij me binnen. We kreunden allebei en hij begon me diep te neuken. Bas tilde mijn benen op en legde die op zijn brede schouders zodat hij nog dieper in me kon komen. Het duurde niet lang of ik was op het randje en ik zag en voelde aan hem dat hij ook bijna klaarkwam. Terwijl hij bijna kwam kneep hij ineens in mijn beide tepels waardoor ik met een luide kreun klaarkwam en hij op hetzelfde moment zijn zaad bij me naar binnen spoot.

´Wat een geile meid ben jij zeg, dit was heerlijk! ´. We douchten ons nog snel en toen kleedden we ons aan. Met een vluchtige kus wensten we elkaar nog een fijne avond en ben ik snel op mijn fiets gestapt. Ik was nog in een roes en kon amper begrijpen wat ik daarnet gedaan had maar spijt had ik zeker niet. Sterker nog ik had nu al weer zin in de volgende sportavond.

Toen ik me aan het aankleden was hoorde ik geluiden vanuit de zaal.

De vrijdag brak aan en ik stelde aan Simone voor om iets later te gaan sporten. Ze voelde zich weer goed en vond het niet erg om een uurtje later te vertrekken. Hoewel ze dan niet zo lang kon blijven omdat ze de stad in zou gaan met een paar meiden van haar opleiding. Dat kwam juist goed uit voor mij dat ze eerder weg zou gaan dan ik. Ik zorgde er van tevoren voor dat alles nog even picobello geschoren was. Ik had een nieuwe, sexy sportoutfit gekocht dus die trok ik aan. Even later zaten we op de fiets. Toen we begonnen met onze training groette Bas ons kort. Een beetje teleurgesteld over zijn lauwe begroeting gingen we sporten. Na een uur ging Simone douchen en naar huis om zich om te kleden. Ik zorgde dat ik steeds een beetje in de buurt van Bas was maar hij besteedde maar weinig aandacht aan me. Ik dacht dat hij dat expres deed en bleef dus gewoon sporten. Veel mensen gingen al naar huis en de zaal werd steeds leger. Bas kwam opnieuw vragen of ik naar de kleedkamers wilde gaan. Ik liep er naartoe, kleedde me uit en stapte onder de douche. Geen stem dit keer, geen handen op mijn lichaam. Toen ik me aan het aankleden was hoorde ik geluiden vanuit de zaal. Ik deed de deur een klein stukje open en zag toen dat Bas en een meid die ik wel vaker in de sportschool zag sex hadden op een apparaat om je benen mee te trainen.

Amateur meiden willen gewoon hete seks beleven. Verder niets!

Het werd dus pijnlijk duidelijk dat er wat Bas betreft geen tweede keer in zat en dat ik zeker niet speciaal voor hem geweest was. Ik was dan ook blij verrast om de volgende woensdag te zien dat de oude vertrouwde instructeur weer beter was en Bas nergens meer te bekennen was. De rust was weergekeerd maar die geile ervaring met Bas zal ik nooit meer vergeten.

Wat vond je van dit verlangen?

gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen 0

Wees de eerste om dit bericht van een waardering te voorzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *