Pech met de auto

Pech met de auto

Het is December, bijna kerst en zowaar sneeuwt het weer eens in Nederland. Het is echt een bizar koude en witte dag aan het worden. Ik ben blij dat ik lekker vrij ben. Die vreselijke kou hoef ik vandaag dus gelukkig niet te in te gaan.

Op de TV zie ik de berichten over gigantische files en stiekem moet ik daar wel een beetje om lachen. In de landen waar het de hele winter sneeuwt, ligt soms wel een meter sneeuw na een simpele nacht sneeuw. Daar loopt het hele leven toch ook niet vast?  Afijn, eerst maar eens een heerlijke badje nemen.  Ik zet de kraan op zijn heetst en als het water lekker is ga ik er heerlijk in liggen.

Ik kijk eens naar mijn paal en mijn intieme haargroei en vind dat ik daar maar eens iets aan moet gaan doen. Ik pak mijn schaar en het scheermes en ga aan de slag. 5 minuten later heb ik nog wel wat schaamhaar maar het ziet er tenminste toonbaar uit. Daarna smeer ik mijn lichaam in met zeep en mijn pik krijgt ook de nodige aandacht. Door die aandacht word hij wakker maar ik besluit om me niet gelijk te gaan aftrekken. Dan word het weer zo’n standaard vrije dag. Ik bloot achter de pc, geile pornofilms aan en hopeloos op internet struinen naar een date.

Als ik onder de douche vandaan stap hoor ik de bel. Wie kan dat nu weer zijn dacht ik nog en ik spiek door het raam op de overloop. Ik zie een besneeuwde brunette aan de deur staan. Een dikke winterjas en ze staat met haar voeten te stampen tegen de kou. Snel trek ik een badjas aan en loop naar beneden. Ik verwachtte niemand om eerlijk te zijn, maar een beetje gezelligheid op deze koude winter dag, daar zeg ik ook geen nee tegen.

Ik open de deur en daar staat een beeldschone brunette, een jaartje of 20 als ik het zo eens mag inschatten. Oh sorry meneer, ik heb u toch niet wakker gemaakt? Ik sta met pech, mijn mobiel wil niet en dit is het eerste huis dat ik tegen kwam. Zou ik misschien even mogen telefoneren bij u? Ik kan u er zelfs voor betalen.

Dit gebeurd toch alleen maar in films?

Onmerkbaar knijp ik even in mijn arm. Ja, ik ben echt wakker. Dit gebeurt toch alleen maar in films?
Nou kom maar snel uit de kou zeg ik tegen haar. Natuurlijk mag je even bellen en betalen is echt nergens voor nodig hoor.  Ik wijs haar de telefoon en besluit een kop thee te gaan maken. Ik wilde niet echt afluisteren maar ik hoor haar frustratie toenemen. HOE LANG zegt ze? Dat kan toch niet, dan vries ik hier nog dood. Nou goed, hoop tot heel snel. En ze legt de hoorn op de haak.

Bedankt voor het gebruiken van de telefoon zegt ze. Komt er snel hulp vraag ik aan haar. Het antwoord wist ik al maar ik wilde dat niet laten merken. Nou nee ik ben bang dat ik nog een heel lang in de kou moet wachten. Volgens de ANWB is het zo druk dat ik nog wel eens een uurtje of 3 moet wachten voor ze hier zijn. Ik weet niet echt wat ik moet. Zit er niet een kroegje of iets in de buurt dat ik daar kan wachten vraagt ze me met haar mooie ogen op mijn badjas gericht.

Nee helaas lieg ik. Die zijn nu nog dicht ben ik bang. Maar ik schop je er niet uit hoor. Je mag hier ook wel wachten. Ik ben vrij en heb toch verder niets te doen. Wil je soms ook een kopje thee?
Nou als het geen bezwaar is voor u? Nee anders zou ik het niet aanbieden natuurlijk. Ik heet trouwens Angelo. Hoe heet jij? Sabrina, antwoord ze en fijn dat ik hier mag wachten. Ze trekt haar dikke winterjas uit en daar onder draagt ze een mooie grijze broek en een nauwsluitende gele sweater. Maar dan wel een die haar lichaam nog mooier laat uitkomen.

Een paar koppen thee verder zijn we zo gezellig in gesprek dat ik een beetje ben vergeten dat ik onder mijn badjas niets aan heb. Ik ga verzitten op de bank, leg mijn been lui naast me en daarmee valt mijn badjas net een stukje open, precies in mijn kruis. Ik volg haar blik als ze naar mijn half stijve lul kijkt. Verschrikt valt het me op. Oh shit, sorry zeg ik haar. Beetje slordig van me. Sorry.

Hoe bedoel je sorry zegt ze. Ik heb wel eens vaker een lul gezien hoor. Niets mis mee, sterker nog, ik vind het wel geil. Nee nee zeg ik, sorry het was echt niet de bedoeling om zo vrijpostig te zijn. Ik was gewoon even vergeten dat ik niets onder mijn badjas aan had. Tja zegt ze, dat zal wel en het maakt mij niets uit. Ik vind het wel spannend om naar te kijken. Van wat ik zo zag en misschien zag ik het wel niet goed, knipoogt ze, heb jij echt een heel mooi formaat, nou zeg maar een reuzen groot formaat.

Ik loop een beetje rood aan ondertussen, maar ze heeft gelijk. Ik heb echt een vrij forse paal. Nooit problemen mee gehad alleen maar complimenten voor iets waar ik geen hand in heb gehad. Tja zeg ik, wilde je soms nog even spieken dan? En ondertussen voel ik het bloed naar mijn pik stromen. Zou dit lekker meisje dat echt met mij willen? Zou ze echt met mij willen vrijen?

Op het moment dat ik mijn badjas open doe, staat ze op.

Nou zegt ze, als jij het niet erg vind wil ik best nog even kijken om te checken of het klopt wat ik zag. Op het moment dat ik mijn badjas open doe voor haar zodat ze kan loeren staat ze op.
Ze loopt naar me toe en zegt, kijken mag ook wel met mijn handen in dit geval toch? Je hebt echt een heel grote lul en ik moet je nog bedanken voor je gastvrijheid. Nou Sabrina, dat hoeft echt niet hoor maar als je lekker met en van me wilt genieten zal ik daar echt geen bezwaar tegen maken..

Ze knielt voor me neer en pakt mijn inmiddels keiharde pik vast met haar slanke hand en begint me zachtjes te rukken. Ohh ik sluit mijn ogen en leun achterover. Haar hand om mijn lul voelt onwijs goed aan. Met haar andere hand streelt ze mijn zak. Hmmm wat is dit lekker en wat ben ik blij dat ik me vanmorgen heb geschoren. Ik kijk haar in haar stralende oogjes en zie haar lust, haar verlangen en dan likt ze uitdagend over mijn pik heen. Misschien is het een idee om naar de slaapkamer te gaan vraagt ze quasi verlegen.

Natuurlijk en als we op de slaapkamer komen duwt ze me hard op het bed. Alleen kijken, je mag me niet aanraken zegt ze me als ze zwoel en sensueel begint te strippen. Mijn nog harde pik begint nu te kloppen van geilheid als ik zie hoe dit lekkere moppie zich voor me uitkleed. Traag trekt ze haar broekje voor me uit en ik heb goed zicht op haar lekkere strakke kont. Ze draagt een zwarte string en die gaat ook uit. Als ze zich omdraait zie ik dat ze intiem geschoren is. Haar lipjes glimmen van het vocht.

Ze komt op me zitten, met haar hoofd bij mijn pik en haar gleufje boven mijn mond. Snel kus ik haar klitje en dan zegt ze, denk eraan; alleen kijken, niet aankomen. Shit, meent ze dit echt? Zo’n heerlijk strak poesje onder bereik van mijn mond en ik mag haar niet aanraken? Ze begint me traag en diep te zuigen en ik zie hoe haar poesje natter en natter word. Mijn lul word nog stijver en als ze nog even zo doorgaat, spuit ik mijn sperma al in haar keeltje.

Ze pijpte me heerlijk in standje 69

Ik waarschuw haar. Wacht even anders spuit ik zo al maar ze luistert niet. Nog harder en dieper neemt ze mijn keiharde lul diep in haar heerlijke mond. Jezus wat kan dit meisje zuigen zeg. Ik heb de onwijs veel moeite om me in te houden en haar niet toch stiekem te gaan beffen. Maar dan kom ik klaar. Schokkend, trillend van genot spuit ik mijn sperma in haar mond. Ohhh zegt ze als ze alles weg heeft geslikt. Dat was heerlijk! Ze komt naast me liggen. Nu mag je mij aanraken zegt ze. Maar niet zonder condoom in mijn gleufje hé.

Gelukkig heb ik die dingen altijd in huis en snel pak ik er een uit het dressior. Als ik weer naast haar ga liggen, begin ik met het strelen van haar lekkere tieten. Ze zijn niet groot maar wel super mooi. Haar lekkere, ronde tepeltjes zijn stijf van haar geilheid en verlangen. Ik kus ze en lik ze, zacht knijp ik er in en ik merk aan haar gehijg dat ze het lekker vind. Mijn andere hand glijdt over haar benen naar haar clitje en ik begin haar poesje langzaam te strelen.

Ik besluit om haar lekker te gaan beffen.

Haar tepeltjes blijf ik kussen en bijten, haar poesje streel ik steeds sneller en intenser. Ondertussen word mijn pik alweer lekker hard. Ik besluit om haar lekker te gaan beffen en kruip tussen haar lange, mooie benen. Die duw ik opzij zodat ik ook haar sterretje kussen kan. Afwisselend lik ik plagerig over haar sterretje en dan weer haar clitje. Ze kreunt steeds harder als ik haar clitje bewerk dus vind ik dat het tijd is om haar te laten komen.

Zoek je een echte seksdate?

Sneller en sneller bef ik haar clit, steeds sneller en harder tot ze zo luid kreunend aangeeft dat het niet lang meer zal duren voor ze het klaarkomt. In dit tempo blijf ik lekker doorgaan en onhandig pak ik onder tussen het condoom. Dan komt ze trillend en schokkend klaar door het beffen en ik besluit om geen tijd meer te willen verliezen.

Ik wil haar nemen, hard, lang en snel stoot ik mijn pik tot diep in haar strakke poesje. Hmm wat een grote hmm wat lekker neuk je zeg, kreunt ze uit. Ze is nog steeds in een andere wereld als ik haar hard en ruw begin te nemen.  Haar gekreun en gehijg om niet te stoppen nu zijn niet van de lucht. Wat een super geil en heerlijk wijf is dit zeg. Ik duw haar benen nog verder omhoog en leg ze in mijn nek. Terwijl ik op mijn knieën zit en haar zo diep en snel als ik kan neem met mijn grote paal in haar strakke, natte grotje.

Ze begint weer te trillen en te kronkelen, hmm ik ga nog eens klaarkomen roept ze uit. En ja hoor als ik nog een paar keer snel en hard in haar stoot komt ze weer klaar maar nu squirt ze zelfs uit haar gleufje. Mijn onderlichaam, lul en benen zijn zeiknat van haar geile vocht. Van schaamte slaat ze haar handen voor haar gezicht. Sorry, sorry stamelt ze en ik blijf haar keihard nemen. Steeds dieper en harder ram ik mijn pik in haar poesje. Lekker toch brom ik, ik zou wel willen dat alle vrouwen zo geil konden spuiten.

Het duurt niet lang voor ik merk dat ik ook ga komen dus ik haal mijn lul uit haar poesje en klim over haar heen naar haar mond. Ze opent hem en ik begin rustige neuk bewegingen te maken. Dit ziet er zo lekker uit dat ik al na een paar minuten heerlijk klaarkom en haar mondje voor de tweede keer volspuit met mijn sperma.

Als we uit uitgerust en bijgekomen zijn, biedt ik haar aan dat ze wel even lekker mag douchen of badderen voor ze zich weer aankleed. Daar maakt ze dankbaar gebruik van. Als we beneden komen zegt ze met een blosje op haar wangen. Ik moet je iets vertellen..

Tja zegt ze, ik heb helemaal geen auto..

Ik plof voldaan en intens gelukkig op de bank en denk, nou laat maar komen dan. Tja zegt ze, ik heb helemaal geen auto. Ik heb net ook mijn eigen nummer gebeld en die onzin bedacht. Ik woon sinds een tijdje in de wijk hier achter en toen ik je van de week met je zelf zag spelen heb ik me klaar gemaakt.

Nu sneeuwde het en bedacht ik dit excuus om bij je aan te komen, anders had ik dat nooit gedurfd. Ik denk een paar tellen na over wat ze heeft verteld, ze blijkt dus gewoon een nieuw buurmeisje te zijn. Tja buurmeisje, zei ik toen, ik neem aan dat we elkaar dan wel vaker gaan verwennen?  Bijvoorbeeld als mijn thee op is glimlach ik..

Nou dat gaat mijn vriendje niet echt goed vinden, maar als jij het niet erg vind. Kom ik graag nog eens bij je op de thee.

Je kunt je vast wel indenken dat ik helemaal geen bezwaar had en die “thee” is ze nog heel vaak komen drinken.

Lees ook eens een van de andere geile verlangens

Wat vond je van dit verlangen?

gemiddelde score 4.7 / 5. Aantal stemmen 3

Wees de eerste om dit bericht van een waardering te voorzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *