Mijn 18e verjaardagsfeest

Mijn 18e verjaardagsfeest.

Op woensdag werd ik 18, op zaterdag zouden we mijn verjaardagsfeest vieren. Zo bleu als ik was kon het hele feest mij wel gestolen worden. Meer dan de helft van mijn klasgenoten was uitgenodigd door mijn ouders en de enige die ik echt graag wilde zien, Charlene die zou eigenlijk niet komen.

Ik was nog maagd

Ik was nog steeds maagd en worstelde wat met het versieren van meisjes, echt succesvol was ik helaas niet maar dat veranderde na het feest behoorlijk. Om 20.00 uur kwam iedereen zo’n beetje te gelijk binnen vallen, zo ook, tot mijn verbazing, Charlene. Ze was de enige zonder cadeautje maar later zou ik dat helemaal niet erg vinden. Na dat iedereen zijn/haar cadeautje had gegeven kwam Charlene aan de beurt. Mijn cadeautje is niet zo zeer iets tastbaars maar als je even mee loopt dan kom je er wel achter..

Wil je mij neuken? Gratis inschrijven, Gratis neuken!

Ze danste sensueel voor me terwijl ze zich uitkleedde

Ze toornde me mee naar mijn slaapkamer en duwde me op bed. Daar begon sensueel te dansen en ik wist niet goed hoe ik het had. Ze is zo super lekker met haar strakke lichaam, heerlijke kontje en haar mooie volle C-cup. Langzaam begon ze zich uit te kleden en toen ze alleen nog haar string aanhad zei ze sensueel dat het mijn beurt was. Ze trok mijn shirt uit, knoopte mijn broek los en in een handige beweging trok ze ook gelijk mijn boxer van mijn kont. Daar stond dan mijn pik, fier omhoog, zo stijf was hij nog nooit geweest.

Binnen 2 minuten spoot ik in haar mond

Pijpsletje laat merken hoe graag ze aan zijn pik zuigt. Ze doet het met liefde, passie en lust. Dat verschil voel je gewoon als ze hem in haar mond neemt. Kan jij het langer dan een paar minuten volhouden?

Ze zakte voor me op haar knieën en begon me heerlijk te pijpen daarna likte eerst plagerig over mijn eikel, daarna over de stam naar mijn ballen waar ze zacht aan zoog daarna weer naar mijn eikel toe.
Die nam ze zonder verder omhaal heel diep in haar mond. Ze begon langzaam op en neer te bewegen en pijpte ongelofelijk lekker. Ik zou willen dat ik kon zeggen dat het lang duurde want binnen 2 minuten schoot ik mijn zaad tot diep achter in haar keel. Ze stond op en zei, we moeten terug naar het feestje. Ik kreeg nog een zoen en haar nummer, morgen bellen? Knipoogde ze naar me…

Lees nu ook ander verhalen over lekkere tieners

Wat vond je van dit verlangen?

gemiddelde score 3 / 5. Aantal stemmen 2

Wees de eerste om dit bericht van een waardering te voorzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *